POPtalk

POPtalk is een methode die zich tijdens een gesprek richt op het visualiseren van de belevingswereld van kinderen en/of volwassenen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van poppetjes en andere materialen. Door met poppetjes te werken zorg je ervoor dat (lastige onderwerpen via de poppetjes en materialen makkelijker bespreekbaar worden. De eigen werkelijkheid wordt in beeld gebracht en deze werkelijkheid is het startpunt om in gesprek (te kunnen) gaan. POPtalk is praktisch en laagdrempelig.

Vanuit mijn praktijk mag ik POPtalk als coach en trainer inzetten. Regelmatig geef ik workshops. Ook is het mogelijk om dit in school te doen. Neem vrijblijvend contact op als u meer wilt weten of geïnteresseerd bent.

Het mooie aan POPtalk vind ik dat op een hele laagdrempelige wijze iets zó zichtbaar kan worden dat vervolgens de ander weer lichter kan ademen. De poppetjes spreken, niet de woorden. Dat raakt mij. Dit kan gebeuren in een één op één setting maar ook tijdens het geven van een workshop. Door niet de confrontatie aan te gaan maar juist het er laten zijn geeft hele andere inzichten. Dit is zo helpend bij kinderen, jongeren en volwassenen tijdens gesprekken of coaching.

Miniworkshop

Wil je graag kennismaken met de methode POPtalk? Wil je graag weten hoe jij Poptalk kan toepassen in je eigen praktijk of organisatie? Maar ben je nog niet overtuigd om je direct in te schrijven voor een workshop? Informeer dan naar de mogelijkheden van een (onsite)miniworkshop.

 

 

Hier vind je een overzicht van workshops die door mij worden gegeven. Wil je je aanmelden voor een workshop klik dan hier voor het inschrijfformulier.

 

POPtalk basis

In deze 2-daagse workshops leer je de basisbegrippen van POPtalk toe te passen in gesprekken met kinderen. Praktisch en door duidelijke handvatten direct toepasbaar.

9:30 uur – 16:30 uur

Kosten

Deze 2-daagse workshop POPtalk Basis kost €475. Dit is inclusief lieratuur, een persoonlijk certificaat en een simpele lunch.

POPtalk 7!

Een ééndaagse workshops waarbij je leert om m.b.v. beeldtaal een kind of jongere te coachen naar blijvende verandering. Praktisch, doeltreffend en direct in de eigen praktijk of klas is in te zetten.

9:30 uur – 16:30 uur

Kosten

De workshop POPtalk7! kost €325. Dit is inclusief literatuur en een simpele lunch

POPtalk Rouw & Verlies

In deze tweedaagse workshop leer je hoe je POPtalk in kunt zetten bij gesprekken die gaan over verlies. Verlies door overlijden, een scheiding, door ziekte of verhuizing

9:30 uur – 16:30 uur

Kosten

Deze 2-daagse workshop POPtalk rouw&verlies kost €525 euro . Dit is inclusief literatuur, een persoonlijk certificaat en een simpele lunch